Actueel ยป Inclusietour โ€“ onze boodschap aan het nieuwe kabinet

Inclusietour โ€“ onze boodschap aan het nieuwe kabinet

In maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De Normaalste Zaak wil, als netwerk van ervaringsdeskundige werkgevers, het nieuwe kabinet voorstellen doen om echt werk te maken van een inclusieve arbeidsmarkt.

Veel van onze ideeën zijn – vaak in reactie op de Participatiewet – al bekend: een bredere doelgroep, eenvoudiger regelgeving, meer opdrachten voor bedrijven die zich inzetten voor de doelgroep, enz.

Dit is voor ons hèt moment om een compleet voorstel te maken voor een aanpak die nodig is om grote groepen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden op duurzaam werk. Dus zodanig, dat het ook voor werkgevers waarde toevoegt.

De Normaalste Zaak Inclusietour

Daarom organiseert De Normaalste Zaak – exclusief voor DNZ-/99van-partners – een Inclusietour. Partners kunnen dan meedenken over de totaalaanpak voor een inclusieve arbeidsmarkt, die we het kabinet aanbieden.

Voorstel naar ‘Den Haag’

Het plan dat we opstellen, bieden we aan aan het nieuwe kabinet en aan de lobbyisten van VNO-NCW/MKB. Bovendien gaan we er samen met partners over in gesprek met leden van de nieuwe Tweede Kamer.

Aanmelden

Aanmelden – alleen voor partners – kan via het Aanmeldformulier Inclusietour

BRON: http://www.denormaalstezaak.nl/inclusietour-boodschap-aan-nieuwe-kabinet/

Bereik ons via: FacebookFacebook TwitterTwitter YouTubeYouTube EmailEmail